Kiirlaen

Eestis on kiirlaenud väga nõutud, sest elu võib kohati olla ettearvamatu ning alati võib tekkida olukord, kus hädasti on lisaraha vaja. Kõige levinumad põhjused laenamiseks on seotud kodu remondi või tervisega seotud probleemidega.

Populaarsed laenuandjad 2024

  • Info ja arvustus
    Laen 100€ – 15000€
    Personaalne lähenemine igale laenutaotlusele Võimalus laen kiiremini tagasi maksta Selged ja täpsed lepingutingimused Eripakkumised Intress vastavalt varasemale maksekäitumisele
    Bondora
    9.7/ 10
    HANGI LAEN
  • Info ja arvustus
    Laen 200 – 10000€
    Igale taotlusele lähenetakse personaalselt Vajadusel saad laenu kiiremini tagasi maksta Laenutingimused on kergesti mõistetavad Vahel tehakse eripakkumisi Klienditugi lahendab mured kiirelt
    SMSraha
    9.6/ 10
    HANGI LAEN
  • Info ja arvustus
    Laen 100€ – 5000€
    Personaalne lähenemine igale laenutaotlusele Võimalus laen kiiremini tagasi maksta Selged ja täpsed lepingutingimused Eripakkumised Intress vastavalt varasemale maksekäitumisele
    Credit24
    9.8/ 10
    HANGI LAEN
  • Info ja arvustus
    Laen 50€ – 5000€
    Läbipaistev ja paindlik Ei mingeid varjatud tasusid Maksad ainult kasutatud summa eest
    Creditea
    9.8/ 10
    HANGI LAEN
  • Info ja arvustus
    Laen 100€ – 5000€
    Kohati saadaval eripakkumised Ennetähtaegne tagastus on võimalik Isiklik lähenemine Eripakkumised
    Ferratum
    9.8/ 10
    HANGI LAEN
  • Info ja arvustus
    Laen 300€ – 10000€
    Kiire klienditugi Usaldusväärne laenuandja Saab laenu varem tagastada Eripakkumised
    laen.ee
    9.8/ 10
    HANGI LAEN

Hetkel on Eesti kiirlaen hõlpsasti kättesaadav ning valik erinevate laenuteenuste seas on lai. Erinevad laenuandjad pakuvad kiirlaene paindlike tingimuste ja konkurentsivõimeliste intressimääradega. Kiirlaenu üheks hüüdnimeks on SMS-laen ja seda pakuvad Eestis mitmed ettevõtted.

Kiirlaenude puhul on oluline rahavajaduse rahuldamise kiirus. Lafingo veebisaidil aitame teil tuvastada, millised laenud kiirelt kontole saad ning on kõige kasutajasõbralikumad, sest oluline pole mitte ainult raha hankimise kiirus.

Kiirlaenud Internetist On Väga Efektiivsed

Paljud juba teavad, et äärmise vajaduse korral on parimaks lahenduseks kiirlaen internetist. Tänu täiustatud makseviisidele toimivad kiirlaenud Internetis laenuandja veebisaidi kaudu väga tõhusalt.

Kiirlaenud on mugav finantslahendus igaühele, võimaldades raha laekuda minutitega, siis reaalsusega tuleb arvestada. Näiteks pole sellist pakkumist nagu kiirlaen 24/7, sest rahaülekandeid ei toimu öötundidel kella 23.00-7.00 vahel.

Kui Sinu konto ja laenuandja konto on registreeritud samas pangas, jõuab raha Sinu kontole mõne minuti jooksul. Kui aga teie kontod on erinevates pankades, võib ooteaeg olla kuni kolm tööpäeva. Paljud kiirlaenud Eestis kasutavad kiireid lahendusi ning kolm päeva on haruldane.

Tasuta Kiirlaen Internetist

Kui võtate kiirlaenu esimest korda, võivad mõned laenuandjad seda pakkuda ilma traditsiooniliste intressimääradeta. Sel juhul tuleb tasuda vaid 1 eurosent. See makse tehakse teie isiku tuvastamiseks ja teie seotuse kinnitamiseks vastava pangakontoga.

Nagu kõik kiirlaenud internetis, on ka kiir laen saadaval juhul, kui saaja on kuni 80-aastane täisealine, pangakontot omav, telefoni kasutav, email omav, alalise elukohaga ja Eesti kodakondsusega inimene. Selliselt on kiirlaen Eestis kohe kätte võimalik saada ning kasutada endale vajalikeks kuludeks.

Sellist laenuvarianti pakutakse tavaliselt siis, kui laenuandja soovib meelitada uut potentsiaalset tulevast klienti. Kui inimene on saanud positiivse kogemuse, kasutab ta uuesti tuntud laenuandja teenuseid. Kiire raha aitab tihti inimesi keerulistes olukordades.

Teisest küljest on see väga kasulik lahendus ajutiste raskustega inimesele, kuna see ei halvenda tema olukorda uute probleemide lisandumisega. Kiire laen aitab tihti lahendada mured kiirelt. Selle saad väga kiiresti ja lihtsalt, sest summa ei ole tavaliselt piisavalt suur, et nõuda sissetulekudokumente või isegi tagatist.

ℹ️ Kiirlaenudel on erinevad nimed, mis kajastavad nende tüüpi ja tingimusi. Mõned kõige sagedamini kasutatavad on:
  • Kiirlaenud. Mõeldud kiireks raha saamiseks ja tavaliselt antakse lühikeseks ajaks, võib olla kõrgema intressimääraga.
  • Tarbimislaenud. Pikemaajalised laenud suuremate ostude või teenuste jaoks, millel on fikseeritud tagasimakseperiood.
  • Krediidiliin. Paindlikud krediiditüübid, kus kliendil on juurdepääs kindlale krediidisummale, mida saab vajadusel laenata.
  • Intressivabad laenud. Pakkumised uutele klientidele, mis võimaldavad neil teatud perioodi jooksul laenata ilma intressitasudeta.

Tasuta Laene Võib Olla Kahte Tüüpi

  1. Puudub täielikult vajadus maksta väljastatud laenult intresse;
  2. Puudub lepingutasu väljastatud laenule.

Kõik Kiirlaenud Internetist Ning Nende Hindamine

Kui inimene seisab silmitsi olukorraga, mis nõuab kohest lahendust ja raha on vaja praktiliselt hetkega, on väga oluline valida laenuandja külma peaga. Tavaliselt on meil töökohad ja regulaarne sissetulek, mis võimaldavad meil ilma suurema mureta laenu võtta, kuid mitte kõik pole nii kindlas olukorras.

Lafingo kodulehelt leiate nõuandeid ja näiteid, mis aitavad teil mõista, kuidas saada kõige sobivam ja soodsam laen. Kui vaatate hoolikalt läbi meie ekspertide uuendatud laenuandjate ja pakkumiste nimekirjad, kogete tulevikus tõenäoliselt vähem probleeme, kui teie üldine olukord pole ideaalne.

Peate saama võimalikult palju teavet laenutingimuste mittetäitmisel rakendatavate trahvide kohta. Erinevate laenuandjate puhul erinevad näiteks aastane intressimäär, laenu kogukulud ja muud tegurid. Igast tingimusest tuleb aru saada ning osata kogu “pusle” kokku panna, et internetist võetud kiirlaenu mitte kahetseda.

Vastastikune Suust Suhu Reklaam

Kõige sagedamini teavitatakse ja haritakse üksteist kiirlaenu osas pere- ja tööringkondades. Tavaliselt juhtub see kohvipauside ajal, sest me kõik tahame jagada oma kogemusi või saada huvitavat teavet lähimatelt.

Keegi on näinud reklaami televiisorist või kuulnud seda raadiost, keegi teine ​​aga on näinud huvitavat pakkumist sotsiaalmeedias. Nendel vestlustel arutatakse sageli selliseid küsimusi nagu mis on sularaha kiirlaen, kas kiirlaen internetis on saadaval ilma tagatiseta ja kuidas kiirlaenud tagasi maksta. Samuti on teemaks kuidas kiirlaen kohe kätte saada.

Kõige Värskemad Kiirlaenud Eestis

Kiirlaenud on valdkond, mis pidevalt areneb ja muutub. Aeg-ajalt ei ilmu mitte ainult uusi, täiustatud pakkumisi tuntud firmadelt, vaid vahel tekib ka mõni uus väga soodsa pakkumisega laenuandja.

Lafingo eksperdid soovitavad oma kogemustele tuginedes kõigile, kes kaaluvad laenu võtmist: Ärge sõlmige laenulepingut, mille maksed ületavad kolmandiku teie kuusissetulekust. See aitab vältida veelgi suuremaid raskusi tulevikus.

Lafingo veebilehel avaneb peagi blogi, kus on uudised, erinevate kiirlaenude võrdlused ja muu seonduv.

Kiirlaen 2024 – Kuidas Taotlus Esitada

Lepingu sõlmimine ja raha laekumine kontole on nüüd lihtsam kui kunagi varem. Enne lepingu sõlmimist on oluline veenduda, et laenuandja on registreeritud Eestis ja allub Finantsinspektsioonile ning tegutseb ausaid äritavasid ja eetilisi põhimõtteid järgides. Lafingo kinnitab, et lisatud protsessi kirjeldus on ligikaudu sarnane kõigi litsentsitud laenuandjatega:

  • Laenutaotlus: Esmalt täidab klient laenutaotluse, kuhu märgib laenatava rahasumma, ees- ja perekonnanime, isikukoodi, emaili ja mobiiltelefoni numbri.
  • Lepingutasu ja ootamine: uutel klientidel tuleb tasuda registreerimismakse, tavaliselt 1 eurosent. Makse on vajalik pangakonto tuvastamiseks. Siis ootad vastust.
  • Laenu kättesaamine: raha jõuab teie kontole umbes 15 minutiga, kui teie ja laenuandja kontod on samas pangas. Kohati on kiirlaen 1 minutiga sinu kontol. Kui raha on kontol, saate seda kasutada.

CREDITEA

Kiired ja mugavad laenud erinevateks olukordadeks on Creditea eelis. Nende peamiseks laenutooteks on krediidikonto ehk krediidiliin. Inimestel on võimalik esitada taotlus, millele nad saavad vastuse üldiselt paari minutiga. Kogu protsess on teostatav internetis ning selleks ei ole vaja kuhugile kohapeale minna. Mugavus on tänapäeval äärmiselt oluline ning seda Creditea enda klientidele pakub.

Taotluse esitamiseks tuleb ennast esmalt tuvastada ning peale seda täita vajalikud andmed. Intressimäär ja KKM ehk krediidikulukusemäär sõltub peamiselt sinu varasemast maksekäitumisest. Vaikimisi on kõikide laenude pikkuseks 60 kuud ehk viis aastat.
Creditea puhul tuleb kindlasti ära märkida ka asjaolu, et puuduvad lepingu tasu ning igakuised halduskulud. Samuti tuleb krediidikonto puhul maksta intresse vaid selle raha pealt, mille oled otsustanud enda krediidikontolt kasutusse võtta.

OMARAHA

Omaraha on Eestis tegutsev laenuplatvorm, mille eeliseks on kiirus ning mugavus. Platvormilt saadud rahastuse eest on võimalik enda kulusi erinevateks otstarveteks kasutada. Selleks võib olla näiteks sõiduki remontimine, reis või meditsiinilised kulud. Pankadest erineb Omaraha peamiselt kiiruse ja mugavuse poolest. Kogu protsess on iseteeninduses teostatav ning raha laekumine on kiire.

Vastuse enda laenutaotlusele saab tavaliselt mõne minuti jooksul. Kui sinu käest küsitakse andmeid juurde, siis võib see võtta maksimaalselt päeva. Küll aga on üldjuhul tegemist automaatse süsteemiga, mis hindab ära sinu krediidivõime ning selle alusel pakub välja sobivad tingimused.
Üldiselt võib öelda, et Omaraha platvormi tingimused ja intressid on mõistlikud ning täiesti konkurentsivõimelised. Tuleb arvestada sellega, et intressimäär võib sõltuda sinu varasemast maksekäitumisest. Enne laenu võtmist soovitame hoolikalt tutvuda kõikide reeglitega, et hiljem ei oleks ühtegi üllatust.

BONDORA

Bondora on juhtiv Eesti P2P laenuplatvorm, mis pakub lihtsat ja kiiret juurdepääsu laenudele. Bondora kaudu saavad laenu taotleda eraisikud, kes vajavad rahastust erinevatel eesmärkidel, nagu kodu renoveerimine, auto ostmine või ootamatute kulude katmine. Bondora eristub traditsioonilistest pankadest, pakkudes laenuvõtjatele paindlikke tingimusi ja kiiret vastust.

Platvormi kasutamine on lihtne: laenu taotlemine toimub täielikult veebis ning protsess on kiire ja läbipaistev. Laenu taotlemiseks ei ole vaja keerulisi dokumente ning vastuse saab sageli juba samal päeval. Bondora laenude suurimad eelised on kiirus, mugavus ja paindlikkus.
Bondora pakub konkurentsivõimelisi intressimäärasid ja võimaldab laenuvõtjatel valida endale sobiva tagasimaksegraafiku. Lisaks on Bondora laenud läbipaistvad, ilma varjatud tasudeta, mis annab laenuvõtjatele kindlustunde ja rahulolu. Tänu kõrgele digitaliseeritusele ja efektiivsele teenindusele on Bondora muutunud usaldusväärseks partneriks paljudele laenuvõtjatele üle kogu Eesti. Bondora eesmärk on pakkuda parimat võimalikku laenukogemust, aidates klientidel saavutada oma finantseesmärke lihtsalt ja kiiresti.

Kiirlaen Turvalisuse Perspektiivist

Teie rahalise kohustus on võimalus laenud kokkulepitud tähtaegadel tagasi maksta. Probleemid süvenevad, kui hakkad laenu tagasimakse tähtaega pikendama, kuna võtad raha lihtsalt taskust välja ja annad asjatult ära.

Nagu elu on näidanud, on kõige hullem olukord, kui inimene on sunnitud varasemate laenukohustuste täitmiseks raha laenama. Sellises olukorras võlasumma aina kasvab ning saabub päev, mil laenukoormus ületab sissetuleku.

Laenuvõtjate kaitseks on Eestis juba mitu aastat kehtinud reeglid, mis seavad laenukulu piirmäärad. Reeglid näevad ette, et kiirlaenulepingus ei tohiks igat liiki kulud ületada 100% laenuvõtjale laekunud summast. Nende kulude hulka kuuluvad näiteks laenuintressid, viivised, vahendustasud ja trahvid.

Lafingo Soovitab

Lafingo soovitab tutvuda Finantsinspektsiooni pool määratud tingimustega ja infoga tarbijakrediidi kohta. See annab teile suurema kindlustunde lepinguga tutvumise protsessis.

Kiirlaen – Saamise Tingimused

Kiirlaenu saamiseks on mitmeid kohustuslikke üldtingimusi:

  • Eesti kodakondsus või alalise elaniku staatus;
  • Vanusepiirang. Mõnes krediidiasutuses saavad kiirlaenu eraisikud alates 18. eluaastast, teistes aga alates 20. või 22. eluaastast. Taotlusi saab esitada kuni 80 aastat vana;
  • Ametlik, regulaarne ja tõendatav sissetulek vähemalt viimase kolme kuu jooksul;   
  • Ei mingeid varjatud kohustusi ega muid olulisi koormisi, mis võivad tagasimaksevõimet mõjutada.

Korduma Kippuvad Küsimused

  • Kuidas valida parim laenupakkumine?
  • Kas saan laenata, kui mul juba on kuskilt laen?
  • Kas on võimalik pikendada laenu tagasimakse tingimusi?