Sortter

HAE LAINAA
sortter logo

Arvosana

Info ja arvostelu Vertaile lainatarjouksia helposti

Tietoja yrityksestä
  • Verkkosivusto: sortter.fi
  • Laina-aika: 12 - 240 kk.
  • Ikäraja: 22v
  • Lainasummat: 1000 - 60 000€
  • Korko: 4 - 20%
Plussat
  • Luotettavuus
  • Lyhyt vastausaika
  • Ei sitoutumista
  • Suomen luotettavin lainavertailu
  • 100 % suomalainen palvelu
Miinukset
  • Rajoittunut lainatarjonta
  • Ei suoria lainoja

Sortter on suosittu suomalainen lainavertailupalvelu, joka auttaa kuluttajia löytämään sopivimmat lainatarjoukset eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Palvelu on suunniteltu erityisesti kuluttajille, jotka haluavat vertailla ja kilpailuttaa eri rahoitusratkaisuja ja joiden asuinpaikkana toimii pääasiallisesti Suomi.

Sortter kokemuksia – lainaa joustavasti ja luotettavasti

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että palvelu etsii kuluttajalle sopivia lainatarjouksia käyttäjän antamien tietojen perusteella. Lainatarjoukset haetaan niiltä yrityksiltä, jotka ovat mukana Sortterin palvelussa. Tällä hetkellä Sortterilla on vertailussaan yli 20 lainanantajaa.

Sortterin hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

  • Nopea ja helppo lainahakemuksen täyttö: Sortterilla on verrattain yksinkertainen ja nopea lainahakemusprosessi. Lainahakemuksen täyttämiseen meni alle 5 minuuttia, eikä sen tekemiseen vaadittu pankkitunnistautumista tai rekisteröintiä.
  • Luotettavuus: Sortter on Taloustutkimuksen toteuttaman tutkimuksen mukaan lainavertailupalveluiden luotettavin toimija. Lainatarjouksien tärkeimmät tiedot, kuten korko, takaisinmaksuaika sekä ja tyypillinen lyhennyserä tuodaan selkeästi esille.
  • Lyhyt vastausaika: Ei mennyt aikaakaan hakemuksen täyttämisestä, kun Sortterilta alkoi tulemaan lainatarjouksia. Palvelu toimii siis varsin mutkattomasti ja ketterästi. Sortterin asiakaspalvelusta jäi myös asiantunteva ja ystävällinen kuva.
  • Ei sitoutumista: Lainoja voi vertailla ilman velvollisuutta ottaa lainaa. Hakemuksen voi siis täyttää ilman painetta siitä, että jokin laina täytyisi valita lainatarjousten joukosta.
  • Maksuton palvelu: Sortterin lainanvertailupalvelu on ilmainen. Tämä on suuri plussa, vaikkakin tämä on varsin tyypillistä lainankilpailutuspalveluiden keskuudessa.

Kehitettävää

  • Rajoittunut lainatarjonta: Vaikka Sortter tarjoaakin laajan valikoiman lainoja, kaikki lainantarjoajat eivät ole palvelussa. Tällöin kaikkia markkinoilla olevia vaihtoehtoja ei siis Sortterin avulla näe, joten joissain tapauksissa sopivin laina saattaa jäädä palvelun ulkopuolelle.
  • Ei suoria lainoja: Sortter ei itse myönnä lainaa, vaan toimii niiden välittäjänä. Tämä voi toisinaan aiheuttaa viivettä lainan saamisessa, sillä joudut odottamaan lainantarjoajien vastauksia. Toisaalta tästä huolimatta palvelu on toiminut useimmiten varsin nopeasti.
  • Rajalliset lainasummat: Lainaa voi hakea vähintään 1000 euroa ja enintään 60 000 euroa. Pienempienkin lainojen kilpailutusmahdollisuus voisi olla mukava lisäys palveluun, sillä lainantarve ei välttämättä aina ole niin suuri. Toisaalta Sortter voisi tarjota myös suurempia lainoja varten lainan vertailupalvelua.
sortter mediassa

Tietoa Sortterista

Sortter Oy on suomalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2018. Sen osoite sijaitsee Bulevardinkadulla Helsingissä. Yritys on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista lainavertailupalveluista, ja sen käyttäjämäärät ovat kasvaneet nopeasti. Yrityksen toimintaperiaatteena on tarjota käyttäjilleen vaivatonta lainavertailua ja edullisempia rahoitusratkaisuja. Sortterin on omien nettisivujensa mukaan mukaan kaikessa toiminnassaan asiakkaan puolella ja valmiina auttamaan yksityisiä kuluttajia sekä yrityksiä löytämään parhaan lainaratkaisun.

  • Luotettavuus:
  • Vahvistusnopeus:
  • Korot:
  • Asiakaspalvelu:
  • Takaisinmaksuvaihtoehtojen joustavuus:
Yleisarvosana: 9.6/ 10

Millaista lainaa Sortterin palvelusta voi saada?

Sortterin kautta voit vertailla useita eri lainatyyppejä, kuten kulutusluottoja, autolainoja, remonttilainoja ja yhdistelylainoja. Lainaa voi hakea 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainojen korot vaihtelevat lainantarjoajasta ja hakijan luottokelpoisuudesta riippuen, mutta Sortter pyrkii aina tarjoamaan käyttäjälleen parhaat mahdolliset ehdot. 

Palvelun käyttäminen on ilmaista, eikä se velvoita käyttäjää ottamaan lainaa. Voit siis vertailla lainoja joustavasti ilman sitoutumista ja valita sinulle optimaalisen ratkaisun. Lainatarjoukset tulevat suoraan lainantarjoajilta, ja saat vastaukset usein jo muutamassa minuutissa hakemuksen täyttämisestä.

Sortter vertaile lainatarjouksia helposti

Kenelle myönnetään lainaa?

Lainaa voi saada kuka tahansa vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi henkilöllä tulee olla säännölliset tulot ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Lainanhakijalla tulee olla myös tili suomalaisessa pankissa, jotta laina voidaan maksaa tilille.

Suomen luotettavin lainavertailu

Lähetä ilmainen hakemus ja valitse edullinen laina vertailusta.

Hae lainaa
sortter logo

Miten lainaa haetaan?

Siirry Sortter.fi-sivuston lainahakemukseen tästä: Kilpailuta lainat helposti. Palvelun käyttö on varsin yksinkertaista. Alla on selitettynä prosessin vaiheet:

  1. Täytä lainahakemus: Mene Sortterin verkkosivustolle ja täytä perustiedot lainatarpeestasi ja taloudellisesta tilanteestasi. Tämä sisältää muun muassa halutun lainasumman, takaisinmaksuajan ja tarkoituksen, johon laina on tarkoitettu.
  2. Vertaile lainatarjouksia: Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat nopeasti sähköpostiisi useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näet tarjouksissa esimerkiksi lainan kokonaiskustannukset, koron ja kuukausierän sekä muita tarkempia tietoja.
  3. Valitse sopiva laina: Tarkastele tarjouksia rauhassa ja valitse laina, joka sopii tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.
  4. Hae lainaa: Valittuasi sopivan lainan, voit hakea sitä Sortterin kautta. Lainahakemus välitetään valitulle lainantarjoajalle, joka käsittelee sen ja ottaa sinuun yhteyttä lainan myöntämiseksi.

Montako lainatarjousta Sortter tarjoaa?

Sortter vertailee noin 20 pankkia ja rahoituslaitosta. Voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia. Niiden määrä riippuu siitä, millaista lainaa olet hakemassa ja millä ehdoilla. Sen lisäksi oma taloudellinen tilanteesi vaikuttaa lainatarjousten määrään. Sortterin maksuttomalla palvelulla saat selville henkilökohtaisesti räätälöidyt lainatarjoukset sitoutumatta mihinkään.

Sortter kokemuksia ja arvosana palvelulle

Erityisesti pidän Sortterin palvelusta siitä, että se on joustava ja luotettava. Sen lisäksi palvelun helppokäyttöisyys, läpinäkyvyys ja maksuttomuus tekevät siitä varsin hyvän työkalun lainanhakijalle. Sortter on siis erinomainen valinta etenkin Suomessa asuville kuluttajille, jotka haluavat löytää parhaan mahdollisen lainan helposti luotettavuudesta tinkimättä.

Kaikki aspektit huomioiden Sortter saa minulta arvosanan 4,6/5. Vielä paremman palvelusta tekisi se, jos sillä voisi vertailla myös alle 1000 euron lainoja.

Käyttäjien kokemuksia ja arvostelut Sortterin palvelusta

Sortterilla on hyvä maine suomalaisten lainanhakijoiden keskuudessa, ja sen käyttäjäarviot ovat pääosin positiivisia. Palvelua kehutaan erityisesti sen nopeuden, läpinäkyvyyden ja asiakaspalvelun laadun vuoksi. Alla on listattuna joitakin käyttäjäarvioita, jotka antavat kuvan siitä, mitä muut ovat olleet mieltä palvelusta:

sortter arvostelut

❓ Sortter – Usein kysytyt kysymykset

  • Onko Sortterin käyttö maksullista?
  • Kuinka kauan lainatarjouksen saaminen kestää?
  • Onko Sortter luotettava?
  • Kuinka paljon lainaa voi hakea?
Sortter
Average rating:  
 5 reviews
 by Anna K
Läpinäkyvä

Kaikki oli netissä esitetty selkeästi ja sain tarpeisiini sopivan lainan.

 by Mikko M
Erinomainen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini.

 by Liisa M
Helppo ja nopea...

Lainahakemus oli helppo täyttää ja sain tarjoukset sähköpostiini nopeasti.

 by Janne H
Super hyvä ja helppo palvelu

Tämä lainavertailupalvelu on todella hyvä ja olen käyttänyt sitä aina kun olen hakenut lainaa.

 by Pekka P
Suosittelen

Loistava palvelu, joka todella auttoi löytämään parhaan lainan minulle.

Hae lainaa