Kredīts no 18 gadiem

Latvijā gandrīz visus kredītus var saņemt līdz ar pilngadības sasniegšanu. Tas ir ļoti noderīgi, jo, jauniem cilvēkiem, kuri tikko kā ir uzsākuši paši savu dzīvi, ir daudz dažādu tēriņu, kuru segšanai var būt nepieciešams finanšu atbalsts.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams naudas aizdevums pirmā auto iegādei, studiju kredīts, vai arī ir radušies neparedzēti izdevumi, kuru apmaksāšanai ir nepieciešams aizņemties līdz stipendijai vai algai, jūs noteikti atradīsiet meklēto Lafingo kredītu sarakstos.

Populārākie aizdevēji oktobrī 2024 ⭐

  • Info un atsauksmes
    Aizdevums no 50€ līdz 10000€
    Individuāla pieeja Īpaši piedāvājumi, akcijas un atlaides Skaidri līguma nosacījumi Čats tīmekļa vietnē Iespēja atmaksāt kredītu ātrāk
    Vivus
    9.8/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 100€ līdz 10000€
    Pieejami ZIB maksājumi Pieejama kredītu apvienošana Lielisks klientu atbalsts Izdevīgi piedāvājumi
    Dalidali
    9.8/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 100€ līdz 10000€
    Izdevīga procentu likme Iespēja aizņemties līdz €10000 Atmaksas termiņš līdz 60 mēnešiem Nauda tiek pārskaitīta 14 dienu laikā
    Finea
    9.6/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Aizdevums no 50€ līdz 5000€
    Ātra un vienkārša reģistrācija Ātrā kredīta izsniegšana Zemas izmaksas Mobilā lietotne
    SMScredit
    9.6/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Aizdevums no 50€ līdz 5000€
    Personiska pieeja Pārskatāmi līguma noteikumi Viegla, ātra un vienkārša reģistrācija Zemas izmaksas
    Ondo
    9.6/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 500€ līdz 25000€
    Daudz kredītu veidi Zemas procentu likmes Ātra pieteikumu izskatīšana Ātra naudas ieskaitīšana
    Sefinace
    9.8/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 400€ līdz 7000€
    Aizdevuma summa līdz 7000€ Elastīgi nosacījumi Bez komisijas maksas Ātrs un viegls process
    Credit24
    9.8/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 100€ līdz 10000€
    Personalizēta pieeja Ērta pieteikšanās tiešsaistē Augsta līmeņa apkalpošana Zemas procentu likmes
    AvaFin
    9.6/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 50€ līdz 5000€
    Individuāli risinājumi Čats tīmekļa vietnē Ērta reģistrēšanās Ātra naudas saņemšana kontā Klientu apkalpošana katru dienu
    Bino
    9.4/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 100€ līdz 5000€
    Izdevīgi piedāvājumi Zemas procentu maksas Ātra kredītu izsniegšana Ātra pieteikšanās online Patīkams klientu serviss
    VIASMS
    9.6/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 1000€ līdz 150000€
    Iespēja aizņemties līdz €150000 Atmaksas termiņš līdz 15 gadiem Ātra kredītu noformēšana Gada procentu likme no 9%
    Finlo
    9/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 100€ līdz 15000€
    Naudas pārskaitījums tajā pašā dienā 16 gadu pieredze tirgū Procentu likmes no 4,5%
    Bondora
    9.8/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 100€ līdz 10000€
    Daudzveidīgs piedāvājumu klāsts Pieejama kredīlīnija Ērta mobilā aplikācija Ātra aizdevuma noformēšana Ērta aizdevuma pieteikšana
    Banknote
    9.8/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 500€ līdz 25000€
    Plašs finanšu pakalpojumu klāsts Izdevīgas procentu likmes Kredītu apvienošana Ātra izskatīšana Laba komunikācija
    Latkredits
    10/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 100€ līdz 10000€
    Vienkārša pieteikšanās Atsaucīgi darbinieki Izdevīgi piedāvājumi Operatīva naudas pārskaitīšana
    Vizia
    9.8/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 50€ līdz 25000€
    Vienkārša pieteikšanās 100% atlaide jaunajiem klientiem Ikmēneša maksājums no 20€ Ļoti ātra kredīta noformēšana
    Soscredit
    9.6/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 300€ līdz 15000€
    Plašs piedāvājumu klāsts Procentu likmi neietekmē EURIBOR Pieejama lojalitātes programma Kredīta izskatīšana 30 minūtēs
    Incredit
    9.8/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 500€ līdz 15000€
    Iespēja noslēgt līgumu attālināti Izdevīgi nosacījumi auto līzingam Ātra izskatīšana Pieejami mazie kredīti
    Mogo
    9.8/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU
  • Info un atsauksmes
    Kredīta summa no 500€ līdz 25000€
    8 dažādi aizdevuma veidi Individuāli piedāvājumi Elastīgs atmaksas termiņš Bezmaksas konsultācija
    Moneza
    9.6/ 10
    SAŅEMT KREDĪTU

Kredīti no 18 gadiem tiek izsniegti bieži

Daudzi jaunieši uzskata, ka, lai saņemtu kredītu, ir nepieciešama patstāvīga darba vieta un lieli ienākumi. Ja tas tiešām tā būtu, tad aizdevumi no 18 gadiem tiktu izmaksāti ļoti reti, jo daudziem jauniešiem šajā vecumā vēl nav patstāvīgas, pilnas slodzes darba vietas ar lielu mēneša algu.Par laimi, kreditori nav tik stingri un aizdevums no 18 gadiem tiek izmaksāts ļoti bieži.

Patiesībā, aizdevēji labi apzinās, ka daudzi no 18 gadīgaiem jauniešiem, kuri šodien ir vēl tikai studenti, par tādiem nepaliks mūžīgi. Tieši otrādi – nepilnu desmit gadu laikā, daudzi no šiem jauniešiem pārvērtīsies par labi pelnošiem speciālistiem un vērtīgiem klientiem jebkuram kreditoram.

Kredīts no 18 – kā to saņemt?

Neskatoties uz to, ka kredīti no 18 gadu vecuma ir daudz izplatītāki un vieglāk saņemami, kā jūs, iespējams, domājāt, pastāv dažas lietas, kuras jums vajadzētu iepriekš apsvērt. Tādēļ iepazīstieties ar sekojošajiem padomiem, kurus ievērojot, jūs varēsiet izvairīties no liekām grūtībām izdevīgākā piedāvājuma meklēšanā un kredīta apstiprināšanas procesā:

  • Neprasiet pārāk lielu aizdevumu – kredīts no 18 gadu vecuma ir sasniedzams risinājums dažādu tēriņu segšanai, bet nepiesakieties parāk lieliem kredītiem. Visdrīzākais, jūsu ienākumi nav pietiekoši, lai segtu lielus ikmēneša maksājumus un kredīts jums tiks atteikts.
  • Pieaiciniet galvotāju – ja jums tomēr ir nepieciešams lielāks aizdevums, piemēram, auto iegādei vai mājokļa remontam, rēķinieties ar to, ka jums, visdrīzākais, būs nepieciešams galvotājs.
  • Piesakieties uz konsultāciju – ņemot pirmo kredītu, ir svarīgi, lai jūs pilnībā izprastu visus līguma nosacījumus, tādēļ izlasiet tos uzmanīgi. Ja kaut kas tomēr nav skaidrs, nekautrējieties pieteikties konsultācijai pie aizdevēja klientu apaklpošanas speciālista.
  • Salīdziniet vairākus piedāvājumus – nepiesakieties pirmajam kredītam, kas pagadās jūsu ceļā. Tā vietā, salīdziniet vairākus piedāvājumus un izvēlēties to, kura nosacījumi ir visizdevīgākie tieši jums. Lielisks rīks aizdevumu salīdzināšanai ir Lafingo kredītu saraksti, kuros ir iekļauti visi izdevīgākie Latvijas kreditoru piedāvājumi.

Kredīts no 18 gadiem internetā – labs risinājums?

Sasniedzot pilngadību, daudzi no mums sākt kalt savas neatkarīgās dzīves plānus. Tie parasti ietver pašiem savu mājokli, auto un ieguldījumus pašizaugsmē. Tā kā 18 gadu vecumā uzkrājumu konts parasti ir gandrīz vai tukšs, līdzekļi šo sapņu īstenošanai ir jāmeklē citur.

Tādēļ kredīts no 18 gadu vecuma ir viens no retajiem risinājumiem, lai tiktu pie naudas šo ieceru piepildīšanai. Šādus aizdevumus saņemt ir vieglāk, nekā uzskata vairums jauniešu un tie piedāvā vairākas priekšrocības:

  • Nauda pirmajam auto – kredīts internetā no 18 gadiem ir viens no ātrākajiem un ērtākajiem risinājumiem, lai iegūtu pietiekoši daudz naudas pirmā auto iegādei.
  • Nauda autoskolai – lai iegūtu autovadītāja tiesības, ir jāsamaksā par daudzām autoskolas nodarbībām, auto vadīšanas instruktāžu, eksāmenu kārtošanu un citiem izdevumiem. Kredīta aizdevums no 18 gadiem bieži ir vienīgais risinājums šo izmaksu segšanai.
  • Nauda mācību izdevumiem – neskatoties uz to, ka studenti bieži var saņemt studiju kredītus ar valsts galvojumu, tie vēl nav ne tuvu visi mācību izdevumi. Tāpat ir jāatrod nauda mācību grāmatām, privātstundām un studentu viesnīcām. Kredīts no 18 gadu vecuma var palīdzēt ar šo izmaksu segšanu.
  • Nauda citiem tēriņiem – jebkurā brīdī var gadīties neparedzēti tēriņi, kurus ir jāsedz pirms nākamās algas vai stipendijas saņemšanas. Ātrie kredīti no 18 gadiem var palīdzēt apdzēst šādus ugunsgrēkus.

Ātrie kredīti no 18 gadu vecuma

No visiem aizdevumu veidiem, jauniešiem visbiežāk tiek piešķirti ātrie kredīti no 18 gadu vecuma. Tie tiek izsniegti bez ķīlas vai galvotāja, kas bieži vien ir viens no jauniešu šķēršļiem, piesakoties lielākiem aizdevumiem.

Tiesa gan, lai jums tiktu piešķirts ātrais kredīts no 18 gadu vecuma, ir nepieciešams apliecināt, ka jums ir patstāvīgi ienākumi. Turklāt, jūsu ikmēneša ienākumiem pēc kredīta ikmēneša maksājumu nomaksas ir jābūt pietiekoši lieliem, lai jums paliktu pāri vismaz €250.

Vairumā gadījumu, strādājošiem jauniešiem ir pietiekoši lielas algas, lai pēc saistību nomaksas viņiem atliktu pietiekoši daudz naudas iepriekš minēto prasību izpildei. Tadēļ ātrais kredīts no 18 gadiem tiek piešķirts vairumam strādājošo jauniešu, kuri tam piesakās.

Patēriņa kredīts 18 gadiem

Tiem nesen pilngadību sasniegušajiem, kuri strādā pilnas slodzes darbu vai arī tiem, kuri var piesaistīt galvotāju vai ķīlu, ir iespējams saņemt arī lielākus kredītus. Apliecinot kreditoram, ka tas varēs atgūt jums aizdoto naudu, ir iespējams aizņemties pietiekoši lielas summas, lai, piemēram, iegādātos auto vai labiekārtotu mājokli.

Ja jūsu ikmēneša ienākumi ir pietiekoši lieli, jūs varat aizņemties pat €10000 ar vairāku gadu atmaksas termiņu. Tas ir pietiekoši daudz, lai iegādātos salīdzinoši jaunu auto vai arī pilnībā izremontētu jūsu dzīvokli.

Ja jums pieder nekustamais īpašums, ko jūs esat gatavs ieķīlāt, ir iespējams aizņemties arī daudz lielākas summas ambiciozākiem projektiem, kā, piemēram, mājas celtniecībai. Arī tad, ja jums nav pietiekoši lieli un stabili ikmēneša ienākumi, jūs variet saņemt kredītu, piesaistot galvotāju.

Kredīts pirmā auto iegādei

Jaunieši alkst pēc brīvības un 18 gadu vecumā ir grūti iedomāties lielāku personīgās neatkarības simbolu kā savu pirmo auto. Diemžēl, lielākais šķērslis šī sapņa piepildīšanai ir tāds, ka par kvalitatīvu spēkratu, kas lielāko laika daļu nepavadīs remontdarbīnā, ir jāiztērē tūkstošiem eiro.

Viens no risinājumiem, kā jau mēs minējām iepriekšējā nodaļā, ir pieteikties patēriņa kredītam, bet tā nav vienīgā izeja. Vairāki kreditori piedāvā nodrošināt aizdevumu, ieķīlājot auto, kura iegādei aizdevējs ņem kredītu. Pateicoties tam, jauniešiem ar regulāriem ienākumiem ir iespēja saņemt kredītu auto iegādei bez galvotāja.

Kredīts mājas celšanai vai labiekārtošanai

Ja sasniedzot pilngadību uz jūsu vārda ir pārrakstīta daļa no jūsu ģimenes nekustamā īpašuma un jums ir pietiekoši lieli ikmēneša ienākumi, jūs varat saņemt aizdevumā pat vairāk kā €100000 mājas celtniecībai vai labiekārtošanai.

Ja jums nepieder zemes gabals, ko likt ķīlā, bet tāpat esat pārliecināti, ka jūs spēsiet atmaksāt kredītu mājas vai dzīvokļa iegādei, viss vēl nav zaudēts. Ja jūs varēsiet atrast galvotāju, pastāv visai labas izredzes, ka aizdevums tiks piešķirts.

Biežāk uzdotie jautājumi ❓

  • Cik daudz ir jāpelna, lai man tiktu piešķirts ātrais kredīts no 18 gadiem?
  • Vai ātrie kredīti no 18 gadu vecuma tiek piešķirti tikai ar patstāvīgu darba vietu?
  • Vai tiek izsniegti kredīti no 18 gadu vecuma auto iegādei?
  • Man ir nepieciešams ātrais kredīts no 18 gadu vecuma. Kur lai es atrodu izdevīgākos piedāvājumus?